Simplificăm accesul la date juridice: căutare rapidă, notificări imediate


Sistem de notificare

Notificările sunt temporar indisponibile. Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Un sistem de alertă jurisprudențială care informează utilizatorii despre hotărârile judecătorești noi publicate. Livrează actualizări indispensabile prin e-mail și Telegram (opțional) și oferă actualizări în timp real cu privire la soluțiile de la termenul de judecată și cu privire la următoarele termene de judecată.

Setează notificările 0

Motor de căutare

Un motor de căutare rapidă în jurisprudența din Republica Moldova, care economisește timp pentru jurnaliști, societatea civilă, juriști și cetățeni în general. Asigură o pregătire mai bună a dosarelor și o practică judiciară mai uniformă și transparentă. Căutarea are loc inclusiv în documente, chiar și cele scanate.

Hotărârile instanțelor

Sursa datelor: https://instante.justice.md/ro/hotaririle-instantei

Caută
Jurisprudența CSJ

Momentan avem doar hotărârile Colegiului Civil și Colegiului Penal. Sursa datelor: https://jurisprudenta.csj.md/

Caută
Încheierile instanțelor (în dezvoltare)

Sursa datelor: https://instante.justice.md/ro/incheierile-instantei

Caută (inactiv)

EU Sponsorship

Această platformă a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Responsabilitatea pentru conținutul acesteia revine în totalitate proiectului „Lucius Lex”, un produs al AO ”Implicare Plus” și finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul acestui material este proprietatea autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.