Implicarea cetățenilor în deciziile locale

Cetățenii abonați primeau notificări prin email de fiecare dată când localitatea lor de interes publica anunțuri legate de buget, licitații sau ședințe. Toate funcțiile de notificare vor fi din nou disponibile în noul proiect "Primării Transparente", unde utilizatorii pot seta și modifica cu ușurință preferințele lor de notificare fără a completa diverse formulare Google.

Am avut peste 800 de utilizatori din ~70 localități din Moldova și am livrat peste 50 de mii de notificări prin email și Telegram timp de 2 ani


Implică-te în deciziile bugetare locale!

Cetățenii abonați primeau notificări prin email de fiecare dată când localitatea lor de interes publica anunțuri legate de buget pe actelocale.gov.md.

Link către formular (notificări inactive)

Fii la curent cu achizițiile instituției tale!

Abonații primeau notificări prin email de fiecare dată când instituția la care erau înregistrați anunța o nouă achiziție publică pe site-ul Ministerului Finanțelor mtender.gov.md.

Link către formular (notificări inactive)

Rămâi informat cu privire la documentele importante din localitatea ta!

Abonații primeau automat un mesaj de fiecare dată când se anunța un document important în localitatea lor, inclusiv ședințe a consiliului local. Serviciul a fost disponibil pentru orice localitate din Moldova!

Link către formular (notificări inactive)